Entry terbaru

Ada apa dengan Dr. Rozmey?


Siapa tak kenal Dr. Rozmey? Hari-hari keluar paper, kalau tak kenal gak memang tak baca paper lah tu gamaknya. hehe. Entry kali ni aku nak share sikit pendapat aku terhadap Dr. Rozmey ni. Pada awalnya kemunculan dia dulu aku nampak dia sebagai seorang doktor yang banyak membantu merawat pesakit.

Makin lama makin banyak cerita pasal kejayaan dengan produk-produk kesihatan baru yang dia buat. Masa tu aku cakap "wow! hebat orang ni"

Filem Sulung Dr Rozmey

Kemudian dia buat filem. Kenyataan dia dalam media sangat pelik kerana terlalu yakin untuk menarik orang ramai ke panggung. Dalam program bual bicara Oh Lelaki, dia ada menyebut filem 2 Alam bakal mengatasi kutipan Ombak Rindu dengan kutipan lebih RM12juta. Kenyataan berani mati Dr Rozmey!

Rasanya lepas tayang filem 2 Alam tu dia dikritik hebat oleh masyarakat. Terlalu banyak tomahan dan cacian yang dilontarkan. Sampai sekarang pun kan kita boleh tengok ada je orang yang mempersendakan dia. Ramai yang masih menghentam dia di dalam forum2, facebook, twitter dan tak kurang hebatnya di kedai mamak 24jam sekitar ibu kota.

Ni pula apa kes?
Ada sesuatu yang ingin aku kongsi mengenai Dr Rozmey ni di entry akan datang.. Tunggu..

Owh ye!! Kalau korang sudi tambah vote blog www.imbobome.com ni untuk World Bloggers & Social Media Awards 2012 dalam kategori Best of The Best Blog of the Year sila vote DISINI hehe *promote* tolong kekalkan bobo dalam TOP10 or masukkan terus dalam TOP5 hehe.

Thanks in advance! ;)

22 Comments
Tweets
Comments

22 Comments:

  1. kesian Dr Rozmey ni..asyik kena hentam je...semuanya sebab filem dia dulu la...huhu~

    ReplyDelete
  2. no komen..tp filem dua alam tu mmg bosan pn..

    ReplyDelete
  3. Wah tak sabar nak tunggu cite dr nie.hehehe~ ayat dia confident tu.Sekali...kwang3~ :D

    ReplyDelete
  4. Sukses selalu mas,..
    :D
    mkin semngat bloggingnya..

    ReplyDelete
  5. hahaha. die tu memang jenis ckp besar kan. x suka!

    psst dh vote dh
    vote lea jugak
    dlm kategori best lifestyle blog :)

    ReplyDelete
  6. 1st time dengar pasal Dr. ni.. huhu~..

    ReplyDelete
  7. tak penah sampai lagi pusat rawatan dr.rozmey walaupun kt kedah jugak...

    ReplyDelete
  8. dr. Rozmey.. erk.. x berapa nk suka.. huhuhu

    wah.. bobo pun masuk gak eh.. InsyaAllah nnt sis vote ye

    ReplyDelete
  9. Errrrkkk??Ish3....

    Biar la jadi Dr ( ubatan ) aje..tak payah la nak jadi penerbit filem pulak..Huhuhuhhuu..

    ReplyDelete
  10. buat pelem plak? mmg sorry la nk tgk yer.. kikiki

    ReplyDelete
  11. aku xde la minat dia,,memang tidak lah..

    walau apapon,,aku kagum dengan semangat dia..dan keyakinan dia. kegagalan dia nak mengutip bape juta untuk filem 2 alam tu belakang kira lah..hehe

    ReplyDelete
  12. mnusia ni x habis2 dengki..biarlah org brjaya..

    ReplyDelete
  13. Erk. Tak bagusnya manusia sekarang ni -.-

    ReplyDelete
  14. dia pemes & kaya.. tpi cite 2 alam uh... heee

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum imbobo...kesian dr.romzey ni ada je cite tentang diekan...:)

    ReplyDelete
  16. tak kenal dr.rozmey

    tak penah tengok citer 2 alam


    :: benda camtu pon ko tak tau ke era ?

    ReplyDelete
  17. Huh! Kiz pun tak ske ngan dr.romzey...we hate all MLM leader merapu-repek

    ReplyDelete
  18. Pertama kali dengar nih, nampakna tak baca paper. Paper mana aaa?

    ReplyDelete
  19. peminat fanatk dr romzey ke bobo? :P

    ReplyDelete
  20. teringin jugak nak tek film tu.. ehehe.

    ReplyDelete
  21. kesian dr rozmey. tulah. berani lagi mengarut kat media. org msia ni dah lah negatif siket.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...