Entry terbaru

Jadual Pembiayaan PTPTN 2012 (Januari, Febuari, Mac)

Lama betul tak update blog ni hmm. Jiwa blogging belum ada lah sebab krisis dengan Nuffnang hari tu hehehe. Sorry ye kepada sesiapa nak baca entry terbaru dalam blog ni. 

Ok nak bagi satu info ni. Minggu ni agak banyaknya carian Jadual Pembiayaan Pendidikan PTPTN untuk tahun 2012. Semester dah bermula tapi PTPTN belum masuk ye?

Ok, yang nak tahu bila korang boleh belanja sakan haha ni haa jadualnya mengikut universiti. Link

Kepada yang meminjam tu jangan terlalu seronok memikirkan bagaimana nak belanja duit tu, tapi fikirkan juga bagaimana cara nak membayarnya hehe.

Ok. Semua dah daftar mengundi ke? Kalau belum, sila cepat-cepat daftar ye. Tak kira korang jenis belia moden ke tak. Tanggungjawab tetap perlu ditunaikan.

ps: TV3, sudah-sudah lah tu.! Alamak! Hehe ~~


24 Comments
Tweets
Comments

24 Comments:

  1. bell tak amiklah..huhu..erm..nak mengunci tapi lagi sikit nak cukup umo..haha

    ReplyDelete
  2. Erkk nak p daftar undi skg.
    Zrommm ~

    ReplyDelete
  3. Erkk nak p daftar undi skg.
    Zrommm ~

    ReplyDelete
  4. Erkk nak p daftar undi skg.
    Zrommm ~

    ReplyDelete
  5. Lamanya lagi ptptn masuk..waaaaaa!!!hahahha

    ReplyDelete
  6. Lamanya lagi ptptn masuk..waaaaaa!!!hahahha

    ReplyDelete
  7. haha nasib baik den xponah pinjam duit kek PTPTN yg ala2 along tu..hahaha

    ReplyDelete
  8. nice info =)

    Nasib baik dah habis belajar.

    apa kes dengan Nuff?

    ReplyDelete
  9. oh PTPTN, bilalah akak nak abes bayor....berjinggutlah gamaknya yer...

    ReplyDelete
  10. yupp info penting buat student..
    zaman akak blajar, duit x banyak tp x tau nak buat apa.. last2 akak bagi emak suruh belanja adik2...almaklum, zaman akak blajar, akak x da hp, guna tepon gayut, akak x da keta/ motor guna bas kampus/ bas len seng... jimart....

    ReplyDelete
  11. dapat ujrah...tp tak paham macam mana nak register untuk buat semakan pembayaran...

    ReplyDelete
  12. tak amek ptptn. huhu. tapi pt ni potong siket je kan dari gaji nanti. belajar rajin2 dapat discount nak bayar nnt.

    ReplyDelete
  13. ptptipu..pc xpinjam..hehe.bagus betol bagi jadual n;)

    ReplyDelete
  14. sedang membayar balik loan ptptn guna sistem barter...

    ReplyDelete
  15. memang up to date.. hihik. mekaseh share benda ni.

    ReplyDelete
  16. aku dah tahu dah.. haha... boikot tv3.. huhu

    ReplyDelete
  17. update la cepat pakcik bobo..

    ReplyDelete
  18. hehehe....sedang nunggu potongan gaji...huhuhu...skang masih bayar manual...atoyai....

    ReplyDelete
  19. syuzi blom daftar mengundi lg.. sebab area tmp syuzi tu... calon2 yg bertanding TIDAK menepati CITARASA.. hehehe... so xmo daftar..

    ReplyDelete
  20. Jom setai project 100 blogger Bro Fremestone best gak tgk..

    ReplyDelete
  21. nsb dulu x amik ptptn else nangis skrg
    mujur mara kasi diskaun hoho

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...