Entry terbaru

Awas! Lelaki gila seks di KTM

Kepada wanita, di minta anda untuk lebih berhati-hati semasa di dalam tren kerana kini amat banyak kes mencabul kehormatan seumpama ini yang dilakukan lebih-lebih lagi semasa di dalam keadaan sesak di waktu puncak. Suspek dikatakan adalah suspek yang sama dan sehingga kini masih bebas melepaskan “niat”nya kepada para penumpang di dalam tren. Berikut adalah email yang terima oleh admin OhTidak!. 

.....................................
Hati2 pada sape2 yg naik komuter, especially tren ke Rawang. Plez beware ngan org ni. Saya baru je pas buat repot cover utk kes cabul td…citenye gini…

Selasa baru2 ni..saya tunggu tren mcm biasa kat platform 4 kl sentral..tgh2 tgu tu ada la mamat yg dlm gambar tu dtg dari blkg dan rapat blkg saya..sbb x selesa saya pun pandang blkg n tgk kat blkg dia x de org pun…tp dia masih nak rapat lg..saya cube elak ke kiri n kanan..tp masih dia ikut…saya pun pandang dia n mybe dia perasan n dia blah….

Apa yg sengal nye dia ni dgn pakaian yg sama dia muncul lg semalam dan beratur lg blkg saya..saya elak n dia x bejaya nak buat kat saya dia tp dia try kat sorg budak ni…sian dia…

Dlm tren dia buat keje tu…dia mmg bergesel dgn bdk pompuan ni dr KL sentral smpai la stesen sg buloh…bayang kan la dlm tren tu betapa ramai org mmg x leh nk ckp la..sampai je stesen sg buloh kami (saya ngan akak sorg ni) perasan yg kat seluar dia basah…saya pun trun n cari budak pompuan td nk tanye ape tejadi kat dia….bdk ni cite yg mmg dia ada rase ‘something; kat punggung dia…tp dia x tau ape bendenye…mmg saya tgk kat seluar bdk tu pun ada kesan “air’dia …mmg kurang ajar org ni…dgn muka puas dia tersenyum mase kluar dr tren…saya ada buat laporan kat KTM staff tp diorg ckp dia x de kuase nak tangkap…hampeh betul…kalu ikutkan smlm dah tertangkap dia ni…masalahnye time tu x de plak polis kat sg buloh station…

So if u all ada terserempak ngan dia ni hati2…sbb dia ni x kan berhenti memburu n buat keje x senonoh tu..dah la bau busuk…@%^$&%*&^.. Mmg dia taget penumpang2 tren ni sbb dia x kan kemana bila dah turun, dia akan naik tren semula n cari mangsa2…
..................................


Memang banyak dengar kes-kes macam ni dari dulu lagi, tapi tak sangka sampai sekarang pun masih berlaku. Ish, geli lah oiii perbuatan dia tu. Mangsa pula tak sedar yang dia sedang di cabul. Cabul ke?? Agaknya tak lama lagi timbul lah kes, hanya merenung boleh ehem2.. mmm.

17 Comments
Tweets
Comments

17 Comments:

  1. Nauzubillah..kat mana pun kena berhati2.zaman sekarang dah tak selamat!

    ReplyDelete
  2. budak tu plak x sedar ke anu orang tu bergesel dengan ponggong dia.. isshhh mesti budak baik ni,innocence btool.. kalau akak dah lama menjerit...

    ReplyDelete
  3. euuuuwwww gelinye! mcm haremmmm je die nih..sipbekla guwa kje dlm kmpg je..p kje pon nek mtor sndiri je..euwwww sriyes gelinye..haktuihh skali kat dia








    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  4. bahaya ni..kena hati2 la ye..

    ReplyDelete
  5. Uwaaa.sbb tu kurang naik tren.
    Kdg.bsar2 trg2 bgtw tu coach wanita tp men terjah jgak.rasa nk plempg je.hish!
    Em.lelaki ni msti gler seks..perlu cpt2 msukkn kt spital!!

    ReplyDelete
  6. peringatan buat gadis dan wanita diluar sana... berhati hatilah!

    ReplyDelete
  7. lelaki tu nampak macam dah berusia

    ReplyDelete
  8. errr... mmg seram dan takut.. nasib baik sis dah x naik kenderaan awam yg terpaksa bersesak sesak ni..

    ReplyDelete
  9. dapat die kita potong je anu die

    ReplyDelete
  10. itula pasal.. KTM dah sediakan coach utk wanita pun masih ada jantan jahanam yg menyemak berhimpit2 dlm coach tu. kalau aku mmg dah kena penyepak je. mcm @#%R^%$&^%^^&*&*

    ReplyDelete
  11. kalau saya tak payah tgu pegi balai, mmg kat c2 dah kena hentak...tak senonoh giler perangai.

    ReplyDelete
  12. Erk, macam ni pun ada. kena lebih berhati2 ni.

    terima kasih share. =)

    ReplyDelete
  13. ni yg tkut nknk naik trenn

    ReplyDelete
  14. ni yg tkut nknk naik trenn

    ReplyDelete
  15. lelaki gila seks ada dimana-mana!!

    ReplyDelete
  16. bawak pepper spray, kasi sembur mata dia on the spot, pastu jerit "sex maniac!!" sambil tuding jari kat dia... tengok apa reaksi org sekeliling...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...