Entry terbaru

Baru lepas apply Admax Network



Blog ini mengembangkan sayapnya dengan membuat permohonan Admax. *cewah!* Admax pesaing Nuffnang? Admax jauh lebih baik? Ntahlah. Aku sebenarnya saja je apply nak pasang iklan Admax kat blog ni sebab tengok ramai blogger yang dok cakap-cakap pasal Admax. 

Established in 2006, Admax Network is the largest online advertising network in Southeast Asia with offices in Thailand, Malaysia, Singapore, Indonesia, Philippines and Vietnam. Our network combines over 4,600 of the top local and international websites, making it easy for advertisers to reach their target audience online, and helping publishers to maximize their revenues through a range of display advertising products. With over thousands of campaigns delivered to date, the Admax brand is recognized across the region and is a respected partner for advertisers, agencies and publishers alike.
Tapi leceh lah kena mohon pula macam Innity. Nuffnang tak payah mohon pun, lepas signup terus boleh pasang. Innity hanyalah untuk website yang mempunyai trafik yang tinggi, site requirements mestilah 200k pageviews/month dan 40k UV/month. Ternyata, blog ni bukan pilihannya. :p

Untuk Admax ni aku tak clear sangat pasal requirements dia, tapi dia ada minta juga lah PV and UV tu. Nuffnang pula cukup sekadar mempunyai sebuah blog hehe.

Walau apa pun, aku yakin Nuffnang adalah yang terbaik! Sebab apa? sebab jumlah BE dia bagi untuk blog semakin meningkat dan sebab Nuffnang syarikat anak Malaysia!! :)

8 Comments
Tweets
Comments

8 Comments:

  1. oh.. ok.
    not bad la nuff ni.
    stay dgn nuff jolah. hehe

    ReplyDelete
  2. BE nuffnang tak naik² dah lepas 3 bulan.......sedih weh.......

    ReplyDelete
  3. ada pesaing nuffnang ke? nanti status geli2 tu ditarik balik, be pun sepi kot? akak ada status geli pun x dapat be, inikan plak kalau pasang pesaing dia, mesti cik puan nuffnang tu maree.... setia le pd yg satu?

    ReplyDelete
  4. Byk sgt sykt iklan ni... Tatau nak pilih mana dah...

    ReplyDelete
  5. Benda alah apa ni?

    ReplyDelete
  6. Mending innity atau admax soalnya pendapatannya besar..............

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...