Entry terbaru

Blogger Yang baik hati macam Aaron Aziz


Salam pembaca semua!

Ehem. Tak habis-habis lagi ke kontroversi tentang isu Aaron Aziz tu? Alaa. Kawan tu dah dapat pun hadiah tu, nak bising-bising bukan boleh tarik balik anugerah tu. Beliau memang layak kan? Kalau difikir balik, Aaron Aziz turut mengembangkan lagi industri hiburan kita ni, so, semua pihak kenalah terima kemenangan beliau dengan hati terbuka. Ok tamat cerita pasal tu!

Semalam bobo ada cakap kat Twitter, ada sorang blogger ni baik hati nak buatkan header blog untuk bobo kan? Blogger yang baik hati tu ialah Azriey. Dia ni baru je rasanya join komuniti blogger ni. Tapi cepat naik gak lah. Syabas ye!


Nampak tak header bobo dah bertukar? tu hasil kerja beliau lah tu. Nampak macam simple nak buat kan? Tapi kalau suruh bobo buat memang tak lah kan. Bobo mana pandai sangat guna Adobe. huhu

Untuk makluman, Bro Azriey ni ada buat tempahan header. Korang kalau rasa-rasa nak tukar header baru, tapi tak tahu nak buat boleh lah contact bro ni kat blog dia ye.

Owh ye! Bro ni tengah anjurkan segmen, boleh lah join :)

Hari ni cuti kan? Apa menarik hari ni ek?

Happy Holiday!


5 Comments
Tweets
Comments

5 Comments:

  1. abes smart lettew header bru tu ? xdak muka.. smlm ada muka :P

    ReplyDelete
  2. ara perasan? hahaha.. smlm nampak pelik la plak hehe.. cerewet gak bobo ni, nasib baik bro azriey ni sabar je hehe..

    ReplyDelete
  3. SMART HABIS BRO HEADER TU..

    ReplyDelete
  4. wah...best dapat header baru...tahniah daripada kancil

    ReplyDelete
  5. boley buat benda kat tepi tu tak..apakah namanya, lupa plak. tp yg ada gambo ngn link kita tuh...

    terok btol lah otak skrg nih..aishh

    kalau boley buat, nti akak bayor topup rm5..hehhe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...