Entry terbaru

DiGi WWWOW Awards 2012 : Blogger of The Year BOBO!

Hi readers and bloggers!

Semua mesti dah sedia maklum tentang "Big Event" yang akan berlangsung pada 9 Jun 2012 ni, apa lagi kalau bukan Digi Wwwow Awards! Pada tahun ni hadiah yang ditawarkan lagi gempak dari tahun 2011.

Bobo join untuk category Blogger of The Year. Dengan adanya event ni, Bobo boleh tahu sejauh mana kemajuan blog iMBobo ni. Kalau ramai yang undi Alhamdulillah, maksudnya pembaca menerima blog ini, kalau kurang undi, pasti ada kelemahan yang perlu dibaiki untuk mantapkan blog pada masa akan datang.

Public Voting Process telah pun dibuka hari ini 23 April - 13 May 2012. Kepada anda yang support Bobo boleh lah vote setiap hari. Thanks in advance! :)

Klik Untuk Vote!
Atau klik je logo ni kat sidebar tu ye...



Give them some ideas and let them think!

Cara-cara yang boleh dibantu:

Buat satu entry untuk menghebahkan penyertaan Bobo dalam DiGi WWWOW Awards 2012 ini. Dalam entry anda hendaklah ada:

1. Banner "Vote For Bobo"(seperti di bahagian header blog ini)
2. Link untuk vote http://t.co/ZwBI11L 


Hadiah bernilai hampir RM200 menanti anda:

1x Tunai RM50 + Banner award + rss feed percuma 
1x Tunai RM20 + Banner award + rss feed percuma
1x Tunai RM10 + Banner award + rss feed percuma

!! Untuk pemenang tempat pertama, anda akan dapat sehelai Tudung Bawal ikut pilihan warna yang disukai DISINI

Kriteria pemilihan pemenang:

1. Blog yang paling banyak membuat blog post tentang ini. Sekirannya sama banyak, ia akan ditentukan melalui Random.org
2. Tidak perlu status Glitterati untuk join :)


Hantarkan link blog anda diruangan komen entry ini selewat-lewatnya pada 13 May 2012. Lagi banyak entry yang dibuat, lagi tinggi peluang untuk menang :)

Untuk lebih adil, Bobo tidak akan pamerkan link entry anda yang telah dihantarkan diruangan komen ini.


Goodluck!
Bobo,


Teruskan vote ok! Bobo akan fikirkan cara untuk mengetahui pengundi terbanyak, dan ada hadiah lain menanti mereka! :)

7 Comments
Tweets
Comments

7 Comments:

  1. semoga menang,.. akak suka blogger yang berani mencuba dan berusaha gigih cam ni... tu baru la layak nak jd blogger of de year kan...

    ReplyDelete
  2. fuhyoo.. famous gak ko bobo? haha.. gud luck ye bro.

    ReplyDelete
  3. aku mestilah vote kau.. tp kan aku tak faham sgt dengan entry tu. nak kena buat camne?

    ReplyDelete
  4. You are among top 3 bro..i wish you best of luck! i hope u win.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...