Entry terbaru

Jualan Online Tudung Bawal

Salam rakan-rakan blogger dan pembaca setia :)

Bobo sekarang ni tengah nak berjinak-jinakkan diri dalam bidang keusahawanan ni hehe. So ni tengah buat bisnes kecil-kecilan. Tapi sebelum tu nak test market kat dalam blog ni. 

Tudung bawal ini kainnya lembut, ramai yang suka kain jenis ni sebab tak panas. Tudung manik yang dijahit keliling dengan kemas. Tudung jenis ni tak sampai lagi ke market Malaysia ni. Tengok-tengok lah ye kalau ada yang korang berkenan. :)

Yang perempuan boleh beli untuk diri sendiri or untuk kawan-kawan. Yang lelaki, guys! ni lah masanya korang nak hadiahkan tudung bawal cantik-cantik ni kat orang yang korang sayang. Confirm gf korang akan bertambah sayang kat korang hehe..






Sila membuat pembelian dengan merujuk kod item dan ketahui cara pembelian yang dinyatakan. 





Terima Kasih! :)



16 Comments
Tweets
Comments

16 Comments:

  1. ok jugak promote kat blog ni kan..sbb ramai da buat mcm ni kan...:D

    ReplyDelete
  2. wahh, cantik2 jugakk kan. free postage ni. menggoda betul!

    hai, sy baru jengah sni! :)

    ReplyDelete
  3. waah cantik! bling bling! hehe

    ReplyDelete
  4. wahh ! siap free postage lagik !

    ReplyDelete
  5. Minat bisnes eh..sama lar,hehe~ santeknyer! siap blink2 ag :)

    ReplyDelete
  6. cantik la.. free postage lak.. nanti bodek encik eit :P

    ReplyDelete
  7. da lama giler tak pakai tudung bawal...huhuhu..tapi cantek2 plak warnanya..aishhh...hehe

    ReplyDelete
  8. sy pun terngin nk bisnes tp x ready lg hehe..bobo, sy suka tdg bawal tp kalo yg blink2 camtu, tak minat sgt, segan nak pakai hehe

    ReplyDelete
  9. wah dah jual tudung pulak ye..bagus bisnes ni.

    ReplyDelete
  10. Wowww...dah buat bisnes.TAHNIAH!!

    Welcome to biz world

    ReplyDelete
  11. Msred memang ak pandai pakai bawal.... Senget bengot....

    ReplyDelete
  12. free postage termasuk sabah/swak? hihi

    ReplyDelete
  13. Saya dah order yang kaler biru tu, mohon check! :) tq..

    ReplyDelete
  14. cantik la..sy pn bru nk blaja buat bisnes huhu ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...