Entry terbaru

Segmen Blogwalking & Review By AzRiey

Hi folks! 
Rasanya lama tak join segmen blogger. Ni bobo ada jumpa satu segmen PELIK! Apa yang pelik? kejap lagi bobo cerita. Yang menariknya segmen ni ialah tuan blog iaitu Azriey ni berjanji nak review setiap blog yang mengambil bahagian dalam segmen beliau ni. Menarik bukan? Benefit untuk yang join katanya.

Klik Untuk Join

Tapi yang peliknya ialah, kenapa segmen ni hanya untuk 100 blogger keatas?  Apakah maknanya itu ye tuan blog? Cer jawab cer jawab! hehe. 

Disebabkan Azriey ni nak review blog blogger yang join segmen pertama dia, so bobo nak review blog dia balik. Baru lah WIN-WIN situation kan?

1. Kombinasi hijau oren bagi bobo adalah kurang sesuai.
2. Line hijau border akan lebih tampak kemas bila line putih dan hijau disebelah kanan blog dihilangkan. Bobo cadangkan Line hijau pada border digantikan dengan border warna putih  instead of oren seperti di tajuk entri tu.
3. Facebook Like Kurang berfungsi. Mungkin kena check balik.
4. Header terbaru sangat kreatif dan cantik! Bobo suka!! :) buatkan satu boleh?hehe
5. Gaya penulisan sangat santai dan best! teruskan berusaha ye! :)

Okay tu je review dari Bobo yang tak seberapa ni. Harap diterima dengan hati yang terbuka ye?hehe. Thanks sebab sudi jemput masuk segmen ni. Terharuuu :) Ada sesiapa yang buat segmen x? Bobo kepingin nak join sebab dah lama tak support segmen blogger Malaysia ni cewahhhhh.

Due Date : 17 April 2012
(cepat join untuk naikkan blog korang)


18 Comments
Tweets
Comments

18 Comments:

  1. wahh segmen.. dah lama x join.. nk join tp takut xleh bg komitmen 100% sbb busy la

    ReplyDelete
  2. wahhh mcm nk join jgk je^^

    ReplyDelete
  3. tak ada blog la.

    ReplyDelete
  4. wah.. bagus.. tapi 1 syarat xdpt dipenuhi.. ehmm

    ReplyDelete
  5. Ziera pon join segmen ni jugak..
    Boleh komen blog ziera macam awak komen blog azriey ni?? hehehe..

    http://zierabunny.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-by-azriey.html

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan.selamat berbw :)

    ReplyDelete
  7. dr segmen yg sama...jom ke blog saya..

    ReplyDelete
  8. salam singgah dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  9. dtg sini ^^

    http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-by-azriey.html

    ReplyDelete
  10. hi bobo, singgah dr segmen yg sama! dah follow balik...

    ReplyDelete
  11. wah bobo siap review blog org hijau... apa kata bobo yang buat segmen... lama x join segmen dari bobo... heheheh... header baru bobo pon cantek...:)

    ReplyDelete
  12. Datang sini yer.. :)

    Saya pun nak jugak kene review dgn encik bobo ney? :)

    Tolong la review saya.. huhu

    ReplyDelete
  13. saye follow bobo ..hehe

    ReplyDelete
  14. Dari segmen yg sama,salam kenal Bobo.Peace :D

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-by-azriey.html

    ReplyDelete
  15. singgah balik :))
    follow awak :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...