Entry terbaru

Super Spontan Minggu Keempat


Wow! Super Spontan memang terbaik!! Macam mana minggu ni? Lagi lawak ke atau just biasa-biasa je? Selagi ada kelibat Johan dan Zizan dalam Super Spontan, selagi tu rancangan ni akan meriah! Bayangkan kalau Jozan tak de? Ada orang nak tengok Amir ke? hehe.

Super Spontan minggu keempat menyaksikan Shahrul telah diundi keluar oleh ahli Beruang Comel. Mungkin sebab minggu lepas dia tak perform langsung kan? Tulah, mana peminat Beruang Comel? ni sebab korang tak undi lah ni. HAHA

Permainan Freeze
Tengok tu kecomelan Hani masa permainan freeze ni hehe. Masa permainan ni dua-dua team sama kuat sebab masing-masing tak ada idea sangat, Tengok lah Cat Farish, mudah je sambung idea orang haha.

Permainan Demonstrasi

Yasmin Hani sangat lah comel kan? rasa geram sikit sebab tak dapat nak tengok Hani dicomotkan hehe. Patutnya Cat Farish ambil telur letak kat muka Hani baru lah syok! Bukan senang nak tengok Yasmin Hani dicomotkan.

Ramai yang tanya, kenapa muka Zizan ketat je malam ni? Ada yang tak kena ke?Mungkin sebab Zizan letih sangat kot, orang banyak job lah katakan :p

Hadiah kemenang mingguan yang berjumlah RM5000 untuk minggu ini telah pun diberikan kepada Bob Kuman untuk meringankan beban yang dialaminya.

Rumusan minggu keempat
Man of the match : Johan
Win : Beruang Comel
Tersingkir : Shahrul

Beruang Comel Juara Minggu Keempat!


Jangan lupa saksikan Super Spontan, secara langsung setiap Jumaat, jam 10 malam di Astro Warna (132)

Follow Facebook dan Twitter Rasmi Super Spontan untuk mengikuti perkembangannya. Tengok je ulangan kat Youtube :)




15 Comments
Tweets
Comments

15 Comments:

  1. nak angsa ganas menang, nak beruang comel gak. acane tu? jozan d best. zahid dah tersingkir mcm xde intipati je aku nak nengok. huhu

    ReplyDelete
  2. > jozan mmg terbaik la..

    > aq mmg panas dgn amir...suka cari pasal..kalau dgn johan..amir mmg habis..kena balik..haha~

    > shahrul (shiro) mmg patut terkeluar minggu ni..sbb minggu lepas mmg tak perform langsung...aq perasan...

    ReplyDelete
  3. alamak!! deno terlepas tengok super spontan mlm nie!! by the way... thanks beritahu info super spntan mmlm nie...

    deno tetap sokong JOZAN!!! JOZAN memang the best dan kalau xde diaorang mmg deno rasa super spontan akan suram.. JOzan memang pelawak abad ini! :)

    ReplyDelete
  4. SUPPORT SUPER SPONTAN!! :D

    ReplyDelete
  5. Minggu depan siapa yang tersingkir ye? rasa-rasa macam Nana je.. nana ke?? hihihihi

    ReplyDelete
  6. Aku tak puas aite dgn si amir tu, macam budak cacat je gaya budak tu.. tak america mu mir.

    ReplyDelete
  7. tak sempat nk tengok rancangan ni...huhuhu

    ReplyDelete
  8. tak dapat tengok live. tunggu kawan download je

    ReplyDelete
  9. bro, nak minta upload video super spontan boleh? semalam tak dpt tgk ar..

    ReplyDelete
  10. ahhahah seyes klakar. mmg betul selagi ada johan mmg super spontan hehe.. xsbr mggu depan..

    ReplyDelete
  11. Kawe sokong Angsa Ganas.. lagi Ganas dari biasa hahahahahaa

    ReplyDelete
  12. semenjak dh menyewa ni, jrg sgt dh nk ntn channel warna :(

    ReplyDelete
  13. untonglah ada astro~~~(jeles) ;p

    ReplyDelete
  14. takleh tahan r tgk super spontan nih, hasben gelak cam nak pecah perot tuk minggu nih..zizan ngn johan mmg terbaekk

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...