Entry terbaru

Application Android blog iMBobo untuk SmartPhone anda


Alhamdulillah blog iMBobo ni mengorak langkah seiring dengan kemajuan teknologi hehe. Kini anda semua boleh download application blog ini terus ke dalam handphone! App ni dicipta sebab ramai di kalangan pembaca blog ni adalah mereka yang menggunakan smartphone. (baca dari handphone).

Ada 2 versions. Yang pertama korang boleh baca melalui mobile version, macam gambar kat bawah ni. Template ni disediakan oleh blogger. Untuk blog ni just pakai yang default je, lebih senang dan tak serabut mata.

www.imbobome.com/?m=1

Ini pula ialah web version. Sama macam korang preview blog ni dari Pc or laptop korang. Cool kan? ;)


Application blog ni boleh korang download DISINI.


Untuk mereka yang nak memudahkan pembaca mereka baca entry mereka melalui smartphone, korang boleh setting di mobile template.


Klik pada 'Yes' untuk show mobile template. Kemudian pilih template yang korang suka. Blogger sediakan 8 template. Pilih la yang mana berkenan dimata pembaca ye hehe.




14 Comments
Tweets
Comments

14 Comments:

  1. haha sejak mobile template ni diperkenalkan aku mmg dh tukar, sbb aku selalu on9 guna hp

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..canggih hp tu :) download la app android ni skali ye :)

      Delete
    2. time kaceh hehe.. hang pakai galaxy y kan?

      Delete
  2. ooo.. nice sharing ni. biase la sy buta it :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe..bisa beljar perlahan-perlahan :)

      Delete
  3. siap de aplication erk ..bgs2 :)

    ReplyDelete
  4. tp kenapa nak buat entry dkat handphone tak boleh erk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. app blogger tak support kat malaysia ni.. tapi ade app lain contohnya blogger-droid..tp masih ade kelemahan.. guna hp ape tu?

      Delete
    2. s2..oo memang tak boleh erk klu by phone?

      Delete
    3. boleh..tp function die terhad..nak upload image susah.. kalau nak senang, masuk blog terus melalu internet app je..

      Delete
  5. akak pun suka bw guna galax note akak... kat mana2 boleh bw, sambil tdokan baby pun boleh, seronok la, x payah asyik duduk jer depan nb, tapi nak update masih kene buka nb laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula kan, sebab dah biasa guna laptop nak update..lagi puas..henpon tu kecik..jari asyik tersalah tekan je hehe..

      Delete
  6. waaaaahhhh... terbaik lah! hihihihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...