Entry terbaru

LG Cinema Smart TV party!


Nak update sikit pasal event yang aku pergi rabu lepas. Maaf le, kualiti gambar kurang bagus sebab ambil pakai kamera handphone je, orang lain semua gantung DSLR kat leher kowt! Broframestone tanya, aik datang tak bawa kamera ke? aku jawab, tulah, tengah tunggu Nuffnang buat bagi sebijik! hehehe.

Rabu lepas bertempat di GSC Signature, Gardens telah berlangsungnya party LG untuk launch Smart TV keluaran terbarunya. Ramai juga blogger-blogger yang hadir untuk bersama-sama menyaksikan keajaiban Smart TV LG. Specs memang gempak! 


Dalam goodie bag tu ada brochure, 2 tiket wayang GSC, pen, buku tu je kot. Thanks LG!


Bagus la party ni sebab provide dinner yang tak sampai setengah jam dah licin haha. Semua tahan lapar kot masa tu.


Gaming Zone ni menjadi tumpuan sebab ada pertandingan lompat-lompat tu. Entah apa nama game tu. Yang menang dapat hadiah apa pun tak pasti.


Lompat bro lompat! hehe bro ni dapat skor tertinggi kot. Lepas tu menang Blueray player pula tu. Memang rezeki bro ni. 





Kalau nak tahu lebih lagi pasal Smart TV ni, tunggu entry contest seterusnya. Contest hanya terbuka exclusively for those who have attended the party. Jangan jealous yee hehe.


antara blogger-blogger yang hadir. Thanks Nuffnang for the invitation! Ada event boleh invite lagi ye.. :)

21 Comments
Tweets
Comments

21 Comments:

  1. wahhh...untung la kan leh pg party tu..best3.. ^^,

    ReplyDelete
  2. bestnya..jeles! jeles! jeles! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan la jeles, dpt tgk mickey kan lagi best! hehe

      Delete
  3. untung dpt jemputan dr nuffnang.. makan pun free eheheh

    ReplyDelete
  4. best lah dpt p untung giler...haha

    ReplyDelete
  5. seronoknya bobo dpt g event party cmni...

    p/s: lama dah x cek nuffnang... email pun lama x buka.. hehehehe

    ReplyDelete
  6. untunglah..nuffnang invite..haha.. lagi untung next contest utk orang yg dah pergi je. haha

    ReplyDelete
  7. tak pernah sekali pung dpt invitation from nuffnang . jelesssnyeee jelesnyeeeeee . haha

    ReplyDelete
  8. wahhhh bobo siap pakai spec itam lg ehh hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. spec 3D tu, habis event kena pulangkan balik hehe..

      Delete
  9. best giler dapat pegi dengan blogger2 lain.. huhu~..

    ReplyDelete
  10. mudah2an dapat rezeki dari nuffnang..hehehehehhee

    ReplyDelete
  11. gmbar bobo yg hensem.. hehe.. laa.. awat xtgur kak jejar tu ? *ara pun xpnh tgur bila jumpa* :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ade hensem...en eit lg hensem kan? hehe.. segan la ara, tp bro framstone pergi tergur, siap bergambar plak tu.. jeles2!

      Delete
  12. ELEHHH.KISAH APE ADA KE TAK DSLR.JANJI GMBR KELUAR KAT BLOG JUGAK.KANNNNN :D

    * Jubah colourful,korean fashion RM31,handbags,heels.di EZ BROWNIES.LIKE dan beli :D
    https://www.facebook.com/EZBROWNIES

    ReplyDelete
  13. Nak share hadiah tu bule?? he he he ^^

    Habis madu sepah dibuang? (Ye ke pompan cepat nampak tua apakah?) tak caya jom baca ni http://paripariputih.blogspot.com/2012/05/sebab-wanita-lebih-cepat-nampak-tua.html

    ReplyDelete
  14. Tak acinya contest khas utk yg pegi je :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...