Entry terbaru

Nuffnang bagi Giveaway tiket wayang


Malam ni secara spontan dapat invitation lagi dari Nuffnang untuk tonton Piranha 3DD Special Screening kat TGV Sunway Piramid.

Selalunya dapat tiket je, tapi kali ni siap ada voucher Popcorn combo dengan button badge tu. Wow! Seronok betul.. jimat duit nak beli popcorn hehe. Actually last week dah dapat invitation untuk movie ni tapi disebabkan lambat respon confirmation, tiket telah pun diberi pada blogger lain. 

Petang tadi nampak kat facebook, Nuffnang buat giveaway. Saja je join, tengok-tengok dapat email dari Nuffnang. Alhamdulillah.


Sebenarnya ada beberapa cara kalau korang nak dapatkan tiket-tiket percuma dari Nuffnang ni. Korang kena selalu tengok website Nuffnang, follow di Twitter dan like fanpage Nuffnang di Facebook. Banyak je peluang, kena bijak, pantas dan glitterati.

Sebelum masuk hall, aku pergi makan KFC dulu hehe


Baru-baru ni mengidam KFC plak kan.. Harus lah segera tunai hajat. Aku nampak kat twitter ada orang sebut-sebut pasal Pokkits tu, nak juga rasa hehe. Rasa dia sedap gak, ada pineapple sos, ayam mestilah kan. Tapi satu je tak best, sebab kecik! Aku gigit 3 kali je dah habis hehe.



Sebelum ni aku pernah tengok cerita Piranha ni, kira yang ni part 2 la. Macam sengal-sengal sikit cerita dia. Merepek, merapu, meraban semua ada. Tapi not bad lah untuk hiburan. Kalau part sensored tu sila tutup mata!

Mula-mula aku ingatkan cerita ni 3D, patutla masa masuk hall tu tak ada orang bagi spec 3D tu, rupanya 3DD. Orang kata tu saiz bra..yeke? mengong.

Tapi bila part serious, memang boleh buat jerit gak la. Ramai gak blogger yang menjerit tadi, tapi aku tak kenal dorang. Kalau kenal memang dah kena bahan la dalam blog aku ni HAHA.

p/s: Kalau nak pergi Sunway Piramid jangan risau pasal keselamatan di parking, tapi still kena berjaga-jaga. Jangan jadi macam kes cubaan culik tu.


10 Comments
Tweets
Comments

10 Comments:

  1. HAHAHHAHAAHA bru nak tnya. cemane gaye nye 3dd tuh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA entahh.. mcm besar sgt je kan..

      Delete
  2. best la asyik dapat yang free je..dkna tak pernah pon.hahkhak..jeles :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. try je byk2, insyaAllah ade rezeki :)

      Delete
  3. sheda ade sekali la dalam wayang tuu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. sheda ade? nmapka bobo x?hehe.. kalau tahu sheda ade bole la jumpa :)

      Delete
  4. 3DD size bra ? errr.. mmg sengal -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tak dpt nak bygkan betapa besarnya.. hihi

      Delete
  5. bestnya dpt hiburan free.. bertuah la ade nuffnang.. :D

    ReplyDelete
  6. wahh kfc tu sedapppp je hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...