Entry terbaru

Projek 100 Bloggers : Bro Framestone




Rasanya projek 100 Bloggers ni akan ditutup bulan ni, tapi tadi baru tanya Bro Framestone, dia kata still running lagi. So korang semua yang ada blog dan nak jana pendapatan sambil update blog boleh lah ambil kesempatan ni.

Untuk projek ini,

Bro akan mengumpulkan :

1. 100 blog Malaysia dan pemiliknya warga negara Malaysia.
2. Blog yang mempunyai trafik dalam 500 uv dan keatas dalam sehari. (bukti statistik blog amat diperlukan)
3. Blog berbahasa melayu atau english.
4. Blog yang berkualiti (bukan copy paste & setiap post mendapat feedback yang menggalakan dari pembaca).
5. Seminggu sekurang-kurangnya 4 kali blog di update.
6. Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.
7. Dan sanggup memberi komitment dalam menjaya Projek 100 Bloggers

Yang lain semua ok, kecuali no 2 tu tak menentu lah.. Kalau pukul purata seminggu, baru dapat 500uv sehari. 

Kalau korang semua berminat, korang perlu :

1. Promote projek ini di blog anda (dalam bentuk blog post & pastikan anda memenuhi syarat di atas), maklumat korang copy paste je la dari entry ini.  Bubuh link ke entry ini dan juga borang pendaftaran.
2. Kemudian isi borang ini
3. Tunggu feedback & email/call dari bro
4. Jika layak, anda akan di pilih. Itu sahaja.

Mesti korang tertanya kenapa bro cuba running;Projek 100 Bloggers ini?

Bro insya Allah dalam bulan 4 atau 5 akan present kertas kerja bro di kepada klient-klient bro di mana 100 blog yang terpilih akan menjadi medium pengiklanan kepada produk mereka. Setiap blogger akan menerima sponsor post.

Anda hanya perlu menulis dan mempromosikan klient yang akan bro dapatkan. Dan anda akan dibayar. Walaupun nilainya bukan beribu ringgit. Tetapi ianya amat berbaloi bagi anda yang ingin menjana pendapatan dari blog.

hastag di twitter : #Projek100Bloggers

9 Comments
Tweets
Comments

9 Comments:

  1. best... good luck ye..

    hehe yg psl blogger tu, actually aku dh check pun follower2 tu. dan yeas.. dia mmg dh takde dekat kalangan follower aku yg lama. so mmg dia unfollow la kan? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you! hehe

      yeke? mmg die unfollow lah tu..ala, blog hang ade ramai lagi..hehe

      jom join ni :)

      Delete
    2. hehe takut xterpilih.. xnak la. takut . haha

      Delete
  2. nanti ade mood, kompem join. hehe

    ReplyDelete
  3. waaa.. tang traffic yg tak lepas ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. join je ara..mana tahu bro baik hati pilih kan.. :)

      Delete
  4. hehe .. yess .. dah join .. sedang meningkatkan trafik setinggi boleh .. insyaAllah :)
    TAHNIAH ..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...