Entry terbaru

Gambar Kontroversi Neelofa

Gambar ini telah di crop dari gambar asal yang agak tak sesuai nak upload dalam blog ni.


Gambar hot yang di post oleh admin fanpage TV3Malaysia. Tujuannya nak promote cerekarama Dibah Naik Lori.Tapi telah menimbulkan kontroversi. Agak pelik lah, macam tak ada gambar lain plak nak post kan? At least letak lah gambar salah satu scene dalah drama Dibah Naik Lori tu. Dalam tu kan Dibah sopan dan comot? Lagi sopan kot kan dari gambar kat atas ni.

Gambar ni dapat 585 komen dan 111 share. Pergh..!! Tengok lah antara komen-komen gambar ni:


Kepada pengguna facebook, korang semua tahu tak yang komen korang diindeks oleh google? Maksudnya, kalau orang lain google nama korang, orang boleh tahu korang komen apa dan kat mana. Bayangkan kalau korang nak minta kerja, majikan korang google nama korang? itu ok lagi, kalau bakal family mertua? haaa!!

Sorry lah sebab tak blurkan komen korang ni, sebab aku rasa cara macam ni boleh ajar korang untuk lebih malu tinggalkan komen macamtu. Sebab aku sayang anak bangsa. Aku taknak disebabkan orang-orang macam korang, anak bangsa aku rosak pemikirannya. Please behave and watch your words next time!!


Kepada admin fanpage, anda kena bertanggungjawab ok? Sila lah remove benda-benda yang tak patut tu.

14 Comments
Tweets
Comments

14 Comments:

  1. tak nak komen laaaaaa hehehee nape crop? dkna pon nak nengok gak lalalalalaalalaaa jangan marah yea ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb nanti terkeluar biji mata tgk hehe

      Delete
  2. dorang yg komen tu pun beragak la, main ikut sedap mulut je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la pasal.. so,tu yg bebudak pun ikut komen mcm dorg..tak baik pengaruh tu kan..

      Delete
  3. yang tukang komen kat page tu pun agak sengal jugak..erkk...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. yup, salah org dlm gmbr tu, org yg tangkap gambar tu dan org yg komen2 lucah..

      Delete
  5. adehlah.. mmg sengal lah yg pengomen ni semua sengal juga kpd yg upload gambar ni dan bertambah sengal kpd perempuan dlm gambar ni.. alahai.. malu sehhhhh..... sis baca pun malu je rasanya.. erm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha sis macam anti je dengan neelofa ni..

      Delete
  6. TV3 memang macam haram.. lucah je memanjang.. aku nak tengok berita pun malu kat anak2..

    ReplyDelete
  7. Weh.. Apsal crop? Huhuhuhu.. Tgk gmbr2 biasa dia cam biasa je. Tak la sampai gitu komen2 org nuh. Jadi musykil plak aku kn nak tahu! Ahaks

    ReplyDelete
  8. Besarnyaaaaa~ Hahahahahaha :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...