Entry terbaru

Nuffnang Premiere Screening of Abraham Lincoln: Vampire Hunter



Semalam aku dapat invitation lagi dari Nuffnang untuk Premiere Screening of Abraham Lincoln. Rezeki memang tak boleh ditolak, aku terus confirmkan attendance aku malam tu. Invitation ni aku dapat sebab aku join contest Nuffnang haritu, jom tengok penyertaan DISNI.


Filem ni bagi aku memang best gila, korang kalau tak tengok rugi lerrr. Walaupun ada vampire, tapi vampire dia tak lah menakutkan sangat. Yang bestnya filem ni ialah pada jalan cerita atau plotnya.

Kenal tak siapa Abraham Lincoln? Dia adalah presiden pertama Amerika Syarikat. Kisah yang di buat dalam filem ni bukan lah kisah sebenar kehidupan beliau. Tapi beliau memang orang yang menentang sistem penghambaan.

Semuanya bermula selepas mak dia kena bunuh dengan vampire. Disebabkan itu dia bertekad nak membalas dendam selepas ayah dia pula meninggal dunia.

Tapi dia hanyalah manusia biasa yang tak ada skill nak buru vampire. Oleh itu dia ditemukan dengan Henry (Pemburu Vampire). Henry lah banyak ajar dia skill untuk memburu. Selepas dia tamat pembelajaran, dia merantau ke tempat lain untuk menjalankan misi pertama dia.

Lepas sekor-sekor vampire dia bunuh. Namun dia belum cukup puas sebab dia belum berjaya membunuh vampire yang bunuh mak dia dulu.

Sila lah ke panggung untuk ketahui sambungan ceritanya ok? hehe

Aku suka, aku suka, aku suka jalan cerita, grafik dan audio sound dalam filem ni. Memang puas hati lah. Mungkin kalau dapat tengok 3D pergh lagi layan beb.

Thanks Nuffnang sebab sudi invite untuk filem yang hebat ni. :)

Jom tengok trailer Abraham Lincoln ni.

Jangan lepaskan peluang untuk tonton filem ini dipawagam berdekatan anda hehe.

12 Comments
Tweets
Comments

12 Comments:

  1. Sy tengah tengok ni... Dlm panggung wayg...hehheee..

    ReplyDelete
  2. wahhh.bertuahnya anda..nanti story la kt entry baru..

    ReplyDelete
  3. wah... mcm best nye! nak tgk!!!

    ReplyDelete
  4. nak tgkkkkkkkkkk!!! tp xda masa hmm

    ReplyDelete
  5. tgk trailer cam best..tp kalau nk harap tgk wayang kt sini..hadoi..sebulan lepas tu kot baru crita klua..dh basi..bek dwload.. ~_~

    ReplyDelete
  6. untung laa dpt invitation.. huhu

    ReplyDelete
  7. gila best ramai blogger dapat invitation.
    sayabtak pernah dapat pun

    ReplyDelete
  8. buat masa ini.. panggung wayang mmg tak dpt dijejaki kecuali tgk citer kartoon.. hehehehe

    ReplyDelete
  9. Bestya dpt tawaran...
    tak best kaa cerita yer ? hmm ... tak syok ler gtuh..

    ReplyDelete
  10. dkna dah lama giler tak tengok wayang.

    ReplyDelete
  11. best jugak kalau dan invitation ni.. tapi nak pergi tu yang susah.. huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...