Entry terbaru

Party Astro On The Go!




Kali ni aku dapat lagi invitation dari Nuffnang untuk join Party Astro On The Go yang berlangsung di The Pool, Kuala Lumpur. Event bermula 6.30 petang - 9.30 malam. Ramai gak blogger yang turun event ni.


Para jemputan sedang mengambil tempat. Eh! tu PenMerah laaaaa hehe. Hye hye!!


Flashmob Astro On The Go hanya menggunakan iPad. Not bad la, walaupun ada seketul tak function. Dah lah in the middle plak tu.. huhu



Nampak tak tu? dieorang gabungkan ipad-ipad tu untuk menghasilkan satu screen.



Ehem..ehem.. jangan jealous ye. Aku tak lepaskan peluang nak bergambar. Eh! bergambar dengan iPad laaaa..


Ni yang aku suka join event ni. Sebab dapat free gift macam-macam. hehe. Yang paling aku suka, tu benda kecik tu. Speaker wooooo!!


Owhhh!!! last but not least, tahniah kepada Redmummy di atas kemenangan pakaian paling menarik malam tu. Dapat ipad3 seketul woooo. Tapi redmummy memang gempak arrr, betul-betul perform masa buat catwalk tu hehe.

ASTRO ON-THE-GO


Cepat dapatkan aplikasi Astro On-The-Go ni sekarang. Free trial sehingga 31 Ogos 2012. Dengan aplikasi ni, korang boleh tonton Astro kat mana-mana dan pada bila-bila masa yang korang nak!


Apa yang menarik?

Melalui Astro On-The-Go, korang boleh tonton 11 jenis saluran tertakluk pada pakej yang dilanggan. Korang juga boleh tonton Astro First dan cerita dari dalam dan luar negara. Kemudian, korang boleh tonton drama yang korang suka pada bila-bila masa. Astro On-The-Go menyiarkan 4 rancangan siaran langsung yang boleh ditonton dimana-mana saja. 

Cara Install Astro-On-The-Go

Penting!

Preview Period (30 Mei - 31 Ogos 2012)
Gunakan aplikasi Astro On-The-Go secara percuma.

Post Priview Period (1 Sept - onwards)
Boleh ditonton melalui Astro B.yond IPTV subscribers dan pelanggan yang mempunyai lebih dari satu decoder.

Keperluan aplikasi/ Requirements :

Smartphones dan tablets
iPad (version 1 & keatas), iPhone (3GS & keatas) & Android (akan datang)

Web browsers untuk PC dan Mac
Microsoft IE (v8 & keatas), Google Chrome (v16 & keatas), Apple Safari (v5.0.2 & keatas), Mozilla Firefox (v3.6 & keatas)

Hardware untuk PC & Laptop (Minimum)
PC    :       Pentium Processor 1GB storage capacity & 1GB RAM
MAC:       Intel Core Duo 1.83GHz

Download for Android 
Coming real soon


Jom explore kehebatan Astro On The Go  http://www.astro.com.my/onthego/

p/s: Kalau nampak gambar lelaki baju kuning dengan 2 orang perempuan pegang iPad di gallery contest Astro minta tolong vote ye! hehehe.

12 Comments
Tweets
Comments

12 Comments:

  1. amboooiiii senyum sampai ke belakang kepala amek pic dengan awekkkss eh silap, ngan ipad :-P

    ReplyDelete
  2. rajin join event2 sekarang ni ye bobo...heee~

    ReplyDelete
  3. wah syoklah.. asik join party je kan... best eh amik gambo ngan 'IPAD' tue? hahahaha

    ReplyDelete
  4. singgah baca entry ni kejap..

    ReplyDelete
  5. sronoknya dpt pergi event astroo...

    ReplyDelete
  6. Bestnyaa dapat join nuffnang kan?

    Jemput join giveaway contest blog Askrie Hishamuddin. Tarikh tutup penyertaan pada 7 July 2012!!!

    ReplyDelete
  7. Bestnya Astro on the go ni.. nanti nak try kat my iPhone.. thanks ea!

    ReplyDelete
  8. best giler dpt invitation.. hope i pon dpt jgk.. dh lama tggu *sighhh

    ReplyDelete
  9. ni lh astro on the go rupanya..

    ReplyDelete
  10. sgt menarik...best..best...

    ReplyDelete
  11. amboi..kemain lagi.. kat rumah xpernah ade astro.. huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...