Entry terbaru

Restoran air terjun Villa Escudero di Filipina


Salah satu tempat perangin yang unik di Manila ialah Villa Escudero ni yang terletak di San Pablo City, Philippines. Memang sesuai sangat lah kalau nak bawa family bercuti kat sini. Sambil makan boleh mandi hehe.


Khabarnya restoran ini di perbuat dari buluh. Jika anda ada disana, air terjun kat belakang tu kelihatan seperti cristal yang jatuh dari atas. Tapi kalau kepala air yang datang, hanyutlah anda semua hehehe. Tapi rasanya selamat kot. Jom tengok gambar-gambar di bawah.












Video promo Villa Escudero. Kalau teringin nak pergi, boleh lah booking website Villa Escudero ni.

19 Comments
Tweets
Comments

19 Comments:

  1. pehhh , terbaik laaa :D , kalo hujan turun lgi best ni, hahahaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau hujan air lajuuu :)

      Delete
  2. kalau dpat peluang.. memang nak pergi bro.. tapi x tahula bila dpat sampai sane..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita buat trip la nnt pergi sana...gathering blogger kat sana hehe

      Delete
  3. sgt sgt menarik tp seyes menakutkan kalo dok tepi air terjun tu.. nak makan kat situ pun tak lalu hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa macam tak selamat je kan?hehe

      Delete
  4. awesome! i wish i can go there 1day!

    ReplyDelete
  5. semalam restoran atas pokok. ni kat air terjun pulak. uniknya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. unik kan? dah plan nk pergi ke? hehe

      Delete
  6. seronoknya,...

    rasanya x mampu dan x berkesempatan la nak p...

    tengok dan baca daripada entri ni je dah rasa menjilat jari,. ummpphh

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi akak..sampai menjilat jari?hehe

      Delete
  7. Replies
    1. seram? takut air eeeh??? haha

      Delete
  8. ada ajerlah idea depa nih nak bg pelaris tpt depa...kreatif

    ReplyDelete
    Replies
    1. tempat2 unik mcm ni ramai org nak pergi kan :)

      Delete
  9. yang ni baru seronok & menarik..xde la gayat2 mcm kt thai..hehe..best2.. mmg kreatif..sesuai utk pencinta alam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..tapi kalau tgh makan nampak pampers lalu sebelah macam mana?hehe

      Delete
  10. fuyoooooooo! habis makan baju kuyup! ahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...