Entry terbaru

Restoran atas pokok di Thailand


Tengok je bagaimana waiter restoran tu hantar makan ke meja makan customer. Kat Malaysia ada macam ni? Gaya ni hanya boleh dilihat di Soneva Kiri Resort di Thailand. Apsal nama dia macam tu? Mungkin terletak disebelah kiri pantai kot hehe.


Kalau tengah nak honeymoon tempat ni memang sangat sesuai lah kot untuk hidupkan suasana romantik Semoga lebih intim kehkehkeh. Jom layan gambar-gambar ni dari pelbagai sudut.






Macam mana? ada berani nak dating atas pokok? Harap-harap pondok tu kukuh lah ye. Kalau jatuh, sempat kot nak mengucap kalau tengok ketinggian dia. :)



17 Comments
Tweets
Comments

17 Comments:

  1. haha.. awsome.. terbaik r, nanti aku nak g r honeymoon kat sini.. tempat cantik .. secret plak tu.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah da ade plan nak pergi..bagus2.. :)

      Delete
  2. perghh siyes teringin nak g.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi la, rasakan pengalaman sebenar:)

      Delete
  3. wahhh, bestnya. 1 je ke restorannya ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya ada 2 3..tp yg ni paling cantik kot..

      Delete
  4. cantiknya.. tapi xgayat ke duduk atas pokok tu? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dah berdua dengan buah hati, mana fikir dah pasal gayat hehe

      Delete
  5. giler kretif..pergghh!!nampak mmg best sgt..tp rasanya x sanggup kot ddk kt restoran tu..ekeke..

    ReplyDelete
  6. wow!!!! uniknya1!! kalau ada kat malaysia ni konpem nak pegi :)

    ReplyDelete
  7. Mabok gayat dulu sebelom makan situ.Haha

    ReplyDelete
  8. alamak.. cantik mmg cantik tp x berani la sis nk mkn kat sini.. asik terbayang jatuh je nnt.. nk mkn pun x nikmat.. hehehe

    ReplyDelete
  9. dah macam sarang burung kan..hehhe.. syok

    ReplyDelete
  10. gempak... kalau leh cuba best ni...

    ReplyDelete
  11. mmg xmenjadi nak romantik kat sana.. bila2 masa boleh terjatuh.. gayat hahahaha

    ReplyDelete
  12. best gila restoran atas pokok, kat malaysia ada ke tak ek.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...