Entry terbaru

Revolusi Eyriqazz vs Denaihati

Ramai blogger sedang mencuba nasib untuk menguasai keyword contest cabaran Eyriqazz vs Denaihati. Hadiah yang ditawarkan memang gempak, sebab itu ramai blogger tidak melepaskan peluang untuk turut serta untuk menyahut cabaran yang dilontarkan oleh kedua-dua mereka.

Cabaran SEO

Baru dua hari lepas aku berjumpa dengan bro Eyriqazz di Party Astro On The Go. Tak berkesempatan pun nak bersembang banyak tapi dapat lah tegur masa dia sibuk cari bendera Jerman dia. hehe. Lagi pun masa tu masih segan-segan sikit. Tak apa, next time jumpa boleh lepak-lepak sambil kongsi tips mengenai Nuffnang ye bro?

Blog Denaihati. Pada mulanya kusangkakan pemilik blog Denaihati ialah seorang perempuan yang sopan santun budi pekertinya. Tapi pemilik sebenar adalah seorang lelaki! Top blogger ni aku belum pernah jumpa. Aku kagum dengan beliau sebab banyak berkongsi tips blogging dengan para pembaca blog beliau. Satu hari nanti kalau ada peluang insyaAllah berjumpa.

Ok, berbalik pada contest ni. Hadiah yang ditawarkan memang lumayan. Mengikut apa yang dikatakan oleh bro Eyriqazz, senarai penaja semakin bertambah. Fuh, makin ramai penaja makin lumayan lah habuannya.

Tapi, aku sahut cabaran contest Eyriqazz vs Denaihati ni bukan lah sebab hadiah yang lumayan tu. Sebab aku tahu, ramai blogger yang hebat-hebat. Oleh itu, aku join ni sebab nak tengok sejauh mana kekuatan blog ni dalam penguasaan SEO. Dan contest "Eyriqazz vs Denaihati" ni menjadi "benchmark".



Eyriqazz vs Denaihati

dianjurkan oleh Eyriqazz.Com ditaja bersama;


Klik SINI untuk sahut cabaran.

38 Comments
Tweets
Comments

38 Comments:

  1. wah.. join juga eh.. tula Queen tgk ramai je yg join contest ni.. selamat berjaya ye bobo

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis :) jom la join skali hehe

      Delete
    2. sis cuma kenal denaihati aje.. Eyriqazz tu x kenal.. x pnh berbalas-balas komen pun.. kalau denaihati tu ada gak dtg blog sis n tinggalkan komen.. hehehe rasa mcm x layak lglah nk join contest SEO ni..

      Delete
    3. Takpe sis, nanti kalau bro Eyriqazz baca komen ni, insyaAllah dia dtg jengah blog sis hehe.. thanks sis sebab support :)

      Delete
  2. fuh..memang banyak penaja..gud luck jiran..hee

    ReplyDelete
  3. akak x berani nak join sebab akak tahu kemampuan akak.. harap2 adik mampu bersaing dan tahniah sebab berani mencuba... semoga berbaloi2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa ni lah akak nak tahu kemampuan sebenar hehe jom ler..:)

      Delete
  4. ramainya penaja,mesti lumayankan..

    selamat maju jaya utk mereka...

    p/s mmg orang tak rasa pun bazir2 air ni..tambah air kat selangor ni free aje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg lumayan.. tp tak target menang, saja je join :)

      Delete
  5. oh barulah kenal mereka berdua sebab tak pernah lagi masuk blog meka..cuma sound familiar jer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni boleh lah selalu singgah blog mereka berdua :)

      Delete
  6. byk sponsor.. *glup anyway, gud luck bobo :)

    ReplyDelete
  7. All best imbobo.. Mane tau dpt adiah yg lumayan itu.. :)

    ReplyDelete
  8. wow...ramainya...good luck imbobo

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ramai dan semakin bertambah :)

      Delete
  9. ayah, daddy, papa2 di luar sana cpt join... gd luck k imboboo....

    ReplyDelete
  10. good luck k... bila join kontes camni kalau tak menang pun at least boleh improve...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks msred, betul tu.. kalah menang tak kesah lah kan..yg penting kita boleh ukur kemampuan diri sendiri :) msred try la join, mana tahu rezeki..

      Delete
  11. ahhaha sy pun ingat nama denaihati tu nama prempuan jugak.. gudluck yer!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah dgn titew~ haha.. thanks eva watever..hehe

      Delete
  12. Goodluck Bro :) Semoga berjaya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks bro.. :) tak join ke? jom ler skali meriahkan contest :)

      Delete
  13. Good Luck....hebat ade kat page 1

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks MalaysiaCareer :) goodluck utk kamu juga..

      Delete
  14. semoga berjaya bro =)

    ReplyDelete
  15. pe benda eyriqazz vs denaihati ni?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...