Entry terbaru

Senarai Pemenang DiGi WWWOW Awards 2012


Astro Top Online Over-Achiever Under 15
ImanShippo


Nuffnang Fave Makan-Makan Expert
FriedChillies


Nuffnang Fave Kay Poh
Rotikaya


Keiths.blog

Says.my Online Shop of the Year
FriendlyFashion

Bro, Don Like That La, Bro

Petfinder

My Generasi

Terima Kasih Malaysia: Belacan

Sea Gypsies

Talents of SMK Seafield

Twtupkaseh



Christy Ng Shoes

First Word of Geeks

MyHazman

Petfinder




Macam pelik sikit, semua orang tahu yang Bro Eqbal Zack buat publisiti kaw-kaw punya pasal award ni sampai ke seluruh pelusuk Malaysia. Tapi tak menang anugerah? Highest vote kot kan?! apa kata korang?

Apa-apa pun tahniah kepada semua pemenang. Memang wwwow laaaa dapat hadiah yang gempak dan lumayan! Itu semua berkat usaha anda selama ini. Kepada yang tak menang termasuk lah saya :p jadikan ini sebagai pemangkin semangat untuk terus berblog. Boleh try lagi next year! :)



38 Comments
Tweets
Comments

38 Comments:

  1. wah tahniah kpd pemenang.. kepada bobo next time kite menang sesama lak.. *tetiba* :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak vote for ARA pulak next year! :)

      Delete
  2. wah.. tahniah kepada pemenang! :D
    lepas ni mungkin giliran kita pula. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. next year boleh try kan :) aminn

      Delete
  3. tahniah pada semua blogger yg menang... mereka tentu berhak untuk menang kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai juri yang buat pilihan, sememangnya mereka layak..

      Delete
  4. semua pemes2 ni... x layak kita nk masuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terutama blog aku ni..tak ada orang pandang pun..huhu

      Delete
  5. tahniah kepada yang menang...bobo boleh cuba lagi tahun depan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi tahun dpn ramai kata nak boikot digi.. entahlah..

      Delete
  6. macam mustahil je eqbal zack tak menang.
    last cek kan dia 1st ranking.
    ada penipuan ke kat sini?

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah sebabnya :) tp nak buat cam ne..keputusan telah dibuat..

      Delete
  7. ERR,, ada yang mcm tak penah kenal pun blog2 diatas.. apakah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita tak kenal juga..tp dah jadi pilihan juri nak buat mcm mana kn..huhu..

      Delete
  8. aku dgr rmai yg xpuashati...xtau la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ramai2.. yg otai2 terutamanya..

      Delete
  9. nanti Bobo join lah lagi, mana taw nanti ada rezeki =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah..nanti nak minta tolong lala vote boleh? hehe

      Delete
  10. Digi racist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sial punya telco..org bodoh je guna digi...die bg org cdia sebab org die je pakai digi which is org bodoh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf saudara, mohon jgn wujudkan provokasi..

      Delete
  11. haha ada blog yg langsung aku xpernah nampak kewujudannya.. peliks.. apakah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog peliks maria elena x join ye..hehe

      Delete
  12. hehe lupe lak nak bg kau kata2 semangat.. next year ekau join lg ye.. mana tau ekau lak pemenangnya.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lupa?? haaa x vote lah tu!! :P mcm ni arr jiran ehh HAHAHAHA

      Delete
  13. Salam,
    Terima kasih selitkan nama abg eq kat blog ni.
    eqbalzack.com hanya tersenarai Top 10 shj. Alhamdulillah...
    Tapi kalau di lihat pada keputusan, mcm ada yg tak kena. Memihak kepada blogger chinese shj. Blogger of the year tu seperti turun dr langit. Malam anugerah tu pun saya di maklumkan ramai yg tak puas hati. Asyik2 blogger Chinese je naik stage...
    So anda sebagai blogger boleh fikirkan, di mana blogger2 melayu hebat seperti Ben Ashaari, Amanz, DenaiHati dll.

    -eqbalzack-

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap abg eq bersabar ye.. mmg agak pedih keputusan tu jika nak dibandingkan dengan usaha yg abg eq dah buat utk menang.. kami blogger2 kecil ni sentiasa menyokong abg eq..

      Delete
    2. simpati kat abg eq..memang nampak usaha abg eq buat promosi tapi result hampa...ermmm..maybe abg eq akan dapat rezeki lain yang lagi lumayan :)

      Delete
  14. Replies
    1. mmg sgt kontroversi.. biasa lah sis benda2 yg melibatkan award ni mmg akan ade kontroversi.. sama mcm ABPBH hehe

      Delete
  15. Tahniah pd yg menang... it's all about rezeki kan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul tu..rezeki org, siapalah kita untuk menidakkannya.. kan..

      Delete
  16. err mmg pelik jugak result dia.. nampak sangat!.. .

    ReplyDelete
  17. kalu tercalon pun dh best huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. best tercalon tapi tak di jemput pun ke event tu even top4 masa undian..so sad..

      Delete
  18. Sebenarnya blogger lain di gunakan sebagai batu loncatan untuk mereka naik cepat... Dan lepas ni bangga lah antara searching paling tinggi kat google kan... Jng lah masuk tak guna rugi sajooo aleh2 kroni gak yg menang..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...