Entry terbaru

Takziah buat keluarga Yasmin Hunwick

Ramai juga yang tanya, siapa Yasmin Hunwick sehingga menjadi trending di Twitter. Sila lawat blog arwah, di situ ada biodata mengenai arwah. Her illusionist

Terlibat dalam kemalangan yang melibatkan 3 nyawa iaitu arwah Yasmin dan dua orang rakannya.. Arwah dan 2 rakannya menaiki motor dan dalam keadaan tiba-tiba kereta melanggar mereka dan arwah Yasmin terpelanting. Van pula datang dan melanggar mereka. Mereka mati di tempat kejadian dalam keadaan kepala pecah.


Screenshot dari Twitter

Seperti yang kita sering dengar, orang yang hendak pergi meninggalkan dunia yang fana ini seperti memberi petanda awal. 3 weeks ago, arwah sempat posted di Instagram "Beginikah rasanya 7 malam pertama di alam kubur"



Sebelum meninggal, arwah juga ada berkongsi mimpinya di twitter. Kali terakhir beliau log in twitter 16jam yg lepas dan telah pun di padam pada jam 4.45ptg ini.


Ramainya mengucapkan takziah atas pemergian Yasmin, yang paling terasa kehilangan ialah ahli keluarga dan sahabat rapatnya. Mari lah kita sama-sama sedekahkan al-Fatihah, semoga roh beliau dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.

~Al-Fatihah~


20 Comments
Tweets
Comments

20 Comments:

  1. Al fatihah.. She was so pretty.. N mcm tau2 die nk pergii.. Smoga rog die ditempatkan di kalangan mnusia yg soleh dan solehah-

    ReplyDelete
  2. al-fatihah...

    kepada tuan blog: moga sehat selalu..lama x singgah sini =)

    ReplyDelete
  3. al fatihah bt arwah...

    ReplyDelete
  4. Ya Allah..... seram pulak..... semoga dia aman di sana, Al-fatihah

    ReplyDelete
  5. cantik sangat arwah tu.. semoga dia ditempatkan dengan orang2 yang soleh..
    salam takziah untuk keluarganya..

    ReplyDelete
  6. ade tgk bberapa entry die yg lepas..ade die kte yg sijil mati bukan sijil spm..uwawawawa..arwah ni mcm tetau je.. semoga dia di kalangan org2 yang beriman.. alfatihah..

    ReplyDelete
  7. si gadis cantik telah pergi meninggalkan kita.. al fatihah..

    ReplyDelete
  8. sangat tragis kemalangan yasmin.. mesti lepas dia jatuh tu dia tak sempat nak bangun, so van pula hentam..

    ReplyDelete
  9. al-fatihah..ada gak terbaca kt twitter ada sorg hamba Allah ni xtau la siapa sedara kwn niesa xpasti..dia pn dh deactive kan acc twitter arwah..bgs la mcm tu..semoga arwah ditempatkan dalam kalangan org yg beriman..amin..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...