Entry terbaru

Tudung Bawal habis dijual

Tudung Bawal Manik

Alhamdulillah rezeki diberi Allah. Perniagaan Online pertama blog ini mendapat sambutan yang sangat menggalakkan. Sehingga stok yang sedia ada tidak dapat menampung permintaan yang tinggi.

Mula-mula nak buat bisnes online tu rasa macam tak yakin je, sebab rasa macam siapa lah nak beli tudung yang aku jual ni. Tapi jangkaan itu meleset selepas sebulan! Stok dah habis, tapi masih lagi ada permintaan. Terima kasih banyak kepada semua pembeli.

Insya Allah jika ada stok lagi masa hadapan, akan diberitahu kelak. Sebenarnya busines online hari tu pun saja je nak test market kat blog-blog ni. Tak sangka pula ada permintaan kan.

Yang bestnya, aku ada terjumpa satu blogshop jual tudung online yang jual sebijik tudung yang aku jual dengan harga yang lebih tinggi! Aku jual murah je. Rasa serba salah pula.

Yelah, kalau itu lah harga kat pasaran Malaysia ni, tiba-tiba aku masuk line, jual dengan harga yang lebih rendah. Harap blogshop tu tak marah lah eh..huhu

Jom tengok tudung-tudung yang SINISINI

Nanti kalau ada stok korang cepat-cepat lah tempah ye. :)

Owh ye, kalau korang berminat nak tempah kek hari jadi, anniversary dsb. boleh refer SINI 


11 Comments
Tweets
Comments

11 Comments:

  1. wah,, untung banyak tak? nak try gak :)

    ReplyDelete
  2. rezeki nak raya dah nie :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... selamat maju jaya ye bobo.. sis skrg x berapa minat dgn tudung bawal.. :)

    ReplyDelete
  4. rasanya dah berjaman tak pakai bawal...huhu..

    ReplyDelete
  5. wuish.. lagu jugak jual online ni kan?
    nanti nak try jugak lah.. hehe

    ReplyDelete
  6. wahh baru tgk entri bawal tadi.. mmg murah lah awak jual.. nanti kalo ada nak beli jugak.. jgn murah sgt n jgn mahal sgt ahhaha..

    ReplyDelete
  7. wah.. Alhamdulillah rezeki.. ;)

    ReplyDelete
  8. haha.. sejak bila bro jd busnessman ni? apa2pun, alhamdulillah.. rezeki ..

    ReplyDelete
  9. wah..dah jadi businessman la sekarang..hehe..good luck bobo! :)

    ReplyDelete
  10. wahh, jual tudung. dah banyak ketinggalan akibat lama tak on9 :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...