Entry terbaru

P1 MiFi MF230 is The best High Speed WiFi

Packet One Networks (Malaysia) Sdn. Bhd. (P1) launched its new MiFi MF230 with 'The Dark Knight Rises' movie blockbuster on 27 of June 2012.


MF230 : It's time to rises!

What is a MiFi?

MiFi stands for my personal WiFi, a modem best suited for those who appreciate an affordable broadband connection for all their WiFi-enabled devices while on the go. P1 MiFi can serve broadband connection to six devices, five via WiFi and one via USB port.





P1 MiFi and ToGo Plan is a perfect match!




You can see here their affordable plans are suitable for all of you. If you buy online, you will get RM50 online REBATE. The first 2 month you just pay RM39 for all ToGo plans. Sound interesting right? Sure lah.. because its cheap and affordable. I like the design because it looks cute. hehe

As part of the campaign, any P1 MiFi with plan purchase comes with exclusive 'The Dark Knight Rises' merchandise for a limited time while stocks last. Wwwwooow!!!! Hurry! To find out more about the P1 MiFi modem and plans, please visit www.p1.com.my/togo



Lets get one for you, one for your sister, one for your brother & one for your boyfriend and girlfriend ;)

19 Comments
Tweets
Comments

19 Comments:

  1. dkna tetap setia dengan celcom :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Line celcom kadang-kadang slow..P1 laju :)

      Delete
    2. argh!! tak kira..celcom gak.. heheee

      Delete
  2. oklah not bad dia punyer harga!

    ReplyDelete
  3. that earlier 2 month yg murah.. hehe.. after that, sama jga dgn yg lyla guna skrang.. clcom..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi maybe dari segi speed dia tak sama hehe

      Delete
  4. not bad.huhu... tapi den dah guna streamix ,hm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. try P1 dulu..mana tahu lagi puas hati :)

      Delete
  5. Teingin nak ada wifi Sendri.. tapi wet poket pong tak ada lagi..
    Ehh2 , bukan cik Imbobo nak belikan untuk Nurrul ke ? ? hehe

    *Salam ramadhan dan Selamat bErpuasa dari Nurrul :)

    ReplyDelete
  6. wow!! hebat!.. tp sure xda kat srwk.. huhu

    ReplyDelete
  7. ni kira pesaing unifi la yer? mcm2 skrg nikan.

    p/s: si ammar tu kipas jauh pun kdg2 sajer jer dia masukkan jari dia dlm kipas tu. tp pandai sblm masukkan jari dia tutup dulu bila kipas tu dah slowly pusing baru dia masukkan jari dia. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan lah sis..ni lagi hebat hehe.. kalau saya dapat try, nnt saya update pasal kehebatan die.. :)

      Delete
  8. salam bulan ramadhan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ramadhan.. jom beli MF230 haha

      Delete
  9. pergh.. laju connection dia tu.. murah pulak tu

    ReplyDelete
  10. wow! ade plan jugak nak tukar.. tapi tak tau lah bile..
    pakai celcom punye ni lembab :(

    ReplyDelete
  11. seriously line P1 ni memang laju kalau area rumah aku ni.. klau nak tgk youtube ke hape xyah nak loading lama2. kdg2 tu xloading dh terus leh tgok. lepas tu time hujan, petir2 pun line still okey. xlembab. xmcm line internet yg lain. habis qouta je terus lembab la, hujan je jd siput la.. hehe

    buat masa ni aku pernah guna stremyx,maxis bb dgn P1 ni. dan aku rasa line P1 lagi best berbanding dari yg lain. xtau la pendapat org lain.

    P1 ni ada satu je kekurangan, talian careline dorang mcm xde fungsi. klau call berkurun lama pun dorang xkan angkat. haha perabis kredit je.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...