Entry terbaru

Uncle Seekers Positif Dadah


Mak aih! Uncle ni cakap pumpang pumpang dalam blog, rupa-rupa positif morphine la pula! Tak sangka pula aku. Sebenarnya aku kurang minat dengan Uncle Seekers ni, tapi aku follow juga entry-entry dalam blog dia. Amat menarik aku kira untuk dibaca andainya perkara yang dinyatakan itu benar.

Tetapi, Rabu lepas (4 Julai 2012) pada jam 9.45 malam beliau telah ditangkap di Plaza Tol Senawang bersama dengan seorang wanita muda yang dipercayai teman wanita beliau.


Hari ini, pada jam 1pagi, pihak Polis Johor telah mengemaskini statu facebook yang menyatakan telah membuat laporan bahawa Uncle Seekers positif dadah. Beliau ditahan pada mulanya atas sebab menfitnah Sultan Johor. Dan kini disabit kesalahan lain pula. Mungkin itu....

KENYATAAN AKHBAR JSJ IPK JOHOR : Siasatan polis terhadap pengendali laman blog Uncleseekers, Syed Abdullah bin Syed Husein yang didakwa menfitnah DYMM Sultan, didapati positif 'morphine' melalui ujian air kencing yang dijalankan.

Laporan polis telah dibuat dan kes ini disiasat di bawah Seksyen 15 (1)(a) Akta Dadah Berbahaya.


Sumber dari Facebook PDRM

Antara komen yang menarik perhatian di facebook PDRM.


p/s: Ingatlah semua, Sultan Melayu mempunyai Daulat. Jangan lah kita amalkan fitnah. Ia hanya mendatangkan kesan buruk. Fikir-fikirkan lah..


9 Comments
Tweets
Comments

9 Comments:

  1. hahahahaha.. macam2 la uncle seekers ni

    ReplyDelete
  2. lepas satu, satu kes uncle seekers ni..

    ReplyDelete
  3. padan la die ni kaki merepek.. kaki merapu.. kepala tgh sedap rupanya.. mmg byk la idea merepet die.. masyaAllah.. dah x de koje betol die nih. hope dia belajar dr kesilapan.

    ReplyDelete
  4. Boleh percaya ke? rasa nya dah byk kali uncle kene tangkap. kenapa x buat urine. Lepas tu pulak, bile kene tangkap kes fitnah sultan ni baru nak buat urine. Atau mmg cerita uncle ni betul. So polis and the gang2buat cerita uncle ni positif dadah. Mungkin polis diberi arahan oleh sesiapa. Sebb kat Malaysia Pangkat dan Darjat keutamaan.

    ReplyDelete
  5. aku xsuka si uncle ni haa... pengelepet bangsa.. keje nak mengelepet (tipu) je.. tp aku xtau la ape yg dia tulis tu betul atau tidak. entah..

    tapi sejujurnya aku xpercaya kat org mcm dia ni. tgok la, dah la menipu dlm rancangan tv seekers, dlm filem penunggu istana tu pun dia menipu. natah mcm mana la masyarakat nak percaya dengan apa yg dia tulis.

    kalau la betul apa yg dia tulis pasal sultan johor dan kerabat tu, tp dia tetap xde hak nak aib kan org sebegitu rupa. kok iye pun kau banyak tau rahsia org, diam2 sudehhhh~

    hehe terpanjang lak komen ni

    ReplyDelete
  6. uncle seekers nie keja nk kontroversi jerk.mcm azwan ali plak. bwk2 la bertaubat.haish~~

    ReplyDelete
  7. awek cun tapi balak hancus

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...