Entry terbaru

Blogger : Bro Jejai hidap Kanser Paru-Paru Peringkat Akhir

SAVE JE JAI

Berita yang mengejutkan bila terbaca entry blog mengenai Bro Jejai dari blog Teraktakarmo disahkan mengidap Kanser Paru-Paru peringkat akhir.



Pada 16 Ogos, Bro Je Jai atau nama sebenar Azhar Bin Ramli memerlukan bantuan  dan ihsan anda semua demi meringankan beban keluarga beliau untuk menanggung kos rawatan kanser paru paru peringkat akhir (stage 4) yang dialami beliau.

Rawatan awal yang melibatkan konsultasi dan ubat bakal menelan belanja RM1,000 yang akan diadakan di Klinik Dr Zulkifli, Kota Damansara. Dan, kos rawatan Je Jai bakal bertambah dari semasa ke semasa.

Setakat ini, Je Jai sudah berjaya mengumpul sejumlah wang untuk rawatan beliau dan kami sebagai rakan kini dalam usaha untuk mengutip lebih banyak kutipan supaya dapat meringankan beban beliau dan keluarganya.

Sumber: Save Je Jai 

Betapa besarnya dugaan Allah kepada bro ni. Semoga beliau dan keluarga sentiasa tabah menghadapi dugaan ini. Mari lah kita sama-sama membantu meringankan beban beliau. Jika tidak mampu dengan wang ringgit, bantulah dengan doa.

Untuk mereka yang ingin menderma, sila rujuk SINI 

9 Comments
Tweets
Comments

9 Comments:

  1. dugaan nak raya. moga semuanya berjalan dengan selamat.

    ReplyDelete
  2. sama2 lah kita doakan agar bro jejai tabah dan kuat untuk melawan penyakit dia tu...

    ReplyDelete
  3. simpati buat blogger tu..

    akak mula2 taw pun kat website nuffnang, lepas tu terbaca kat blog ramai kawan dia macam eriqaz, bonikacak, denaihati dll...

    semoga blogger tu tabah dan doakan kesejahteraannya melawan penyakit demi keluarga tercinta ..

    ReplyDelete
  4. mdoakan yg terbaik untuk beliau..

    ReplyDelete
  5. dugaan yg besar buat dia . semoga dia terus tabah . . .

    ReplyDelete
  6. tak kenal..tp inilah namanya dugaan kan

    ReplyDelete
  7. kalau tak silap dkna, bro jejai dah makin pulih info dari blog boni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...