Entry terbaru

Giveaway Media Prima & Baskin Robbins Malaysia


Mesti ramai yang dah tahu pasal Baskin Robbins Malaysia akan buat giveaway kalau Team Malaysia berjaya merangkul pingat emas pada Olympic kali ni.

Ini Berita Gembira untuk isi rumah!!



Kalau Malaysia menang pingat emas, rakyat Malaysia berpeluang memilih daripada mana-mana 31 perisa yang tersedia. Pilihan terbaik yang melambangkan detik penting ini ialah perisa Gold Medal Ribbon dan World Class Chocolate. Kalau tak silap, satu scoop sorang je. Ah! Aku nak ambil banyak!! :p

Marah la kalau tak dapat! HAHA

Mari kita sama-sama doakan kejayaan atlet Malaysia. hmm.. yang aku nampak peluang untuk dapat pingat emas adalah melalui Datuk Lee Chong Wei jelah. Tapi mana lah tahukan tiba-tiba Azizulhasni Awang buat kejutan kan?

Goodluck Team Malaysia! :)


26 Comments
Tweets
Comments

26 Comments:

  1. haha. mak sheda semangat ajak pegi JJ ipoh serbu baskin. kihkihkih

    ReplyDelete
  2. salam;
    kalau gitu sama2lah kita berdoakannya.

    ReplyDelete
  3. BR tu . ahhh tlg la mng . please3 . hehe
    papepown comey giler muka baby 2 . :D

    ReplyDelete
  4. semalam saya dah makan dulu BR ni.. tak menyempat2 nak tunggu Malaysia dapat pingat.. ahahaha

    ReplyDelete
  5. wahhh, best la.
    hope mesia dapat gold =D

    ReplyDelete
  6. nampaknya kempunan la huhu

    jom join nie bro kalau nak up kan traffic blog..
    http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/08/jom-up-kan-traffic-blog.html

    ReplyDelete
  7. sedih tengok LCW nangis semalam :(

    bobo...nanti jangan lupa update domain baru blog dkna kat bloglist tu tau :)

    ReplyDelete
  8. huuu xdapat makan eskrem FREE.. sedih2.. haha

    ReplyDelete
  9. Takde BR pun takpe, proud of Chong Wei. hehe =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/08/proud-of-you-hero-of-malaysia-dlcw.html

    ReplyDelete
  10. DLCW tetap juara.. baskin robbin patut bagi je aiskrim free tu... bukan senang nak tengok rakyat malaysia bersatu dan merasai kesedihan bersama DLCW..

    hehe..

    ReplyDelete
  11. ala...eskrem...tak suka...

    ReplyDelete
  12. huhu xkesah xda baskin.. kesian chong wei semlm tp dia tetap juara msia!

    ReplyDelete
  13. set ketiga tu dah tk sanggup nk tengok,, muja pun gi tido,, tunggu adik gitau je result,, frust,, tapi,, nk wat cmne kan,,

    ReplyDelete
  14. even DLCW kalah smalam still ada peluang utk askrem pcuma an..

    ReplyDelete
  15. world class chocolate....cedap... ^_^

    ReplyDelete
  16. dgr2 still ada juga BR free...heee tataw la..apapun tahniah malaysia untuk pingat perak...;)

    ReplyDelete
  17. chaiyok2 demi aiskrim percuma..hehehe..DLCW ttp hero Malaysia wpn dpt perak je.. =)

    ReplyDelete
  18. xyah g BB pun xpe.. kat rumah dlm peti ais tu berlmbak aiskrim.. hehehe

    ReplyDelete
  19. punya ramai manusia beratur.. haha

    ReplyDelete
  20. takpe.. dapat perak pun, still dapat jugak ais krim percuma tu..hehehe

    ReplyDelete
  21. dpt perak pun dapat jugak. tapi tak g lah. ramai tuh orang beratur.

    ReplyDelete
  22. Barisan sampai kat main entrance! pergh

    ReplyDelete
  23. azizul pon xdapekkkkk -_- tp ok lahh tuu .. hoho

    ReplyDelete
  24. agak2 ade peluang lagi tak bro kite nak merase aiskrim nih? hehe

    jom baca kejap..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/08/6-nikmat.html

    ReplyDelete
  25. selamat hari raya pakcik!!!!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...