Entry terbaru

Restoran Murni, Bukit Jalil

Sekian lama tak update blog..

185 comments awaiting moderation? huhh

How are you doing guys? mine might not be the same as you guys'. Lama tak update blog sebab sekarang ni dah kekurangan masa untuk mengadap laptop. Weekends pun kena kerja. Seharian di ofis mengadap system. Bila balik rumah rasa dah tak mampu nak pegang mouse lagi haha.aduyaiiiiii...

Busy pun sempat gak aku berjalan. Banyak gila nak diceritakan dalam blog ni. Nanti aku update satu per satu ok.

Ni nak share tempat makan menarik aku pergi semalam. Mungkin ramai yang dah pernah dengar Restoran Murni. Ala, yang kat USS2 tu. Tapi yang aku pergi semalam cawangan yang di Bukit Jalil. Pengalaman pertama dinner kat sana agak memuaskan. Walaupun aku tengok banyak tips dalam Foursquare yang negative pasal kedai tu. 

Aku sampai dalam pukul 9mlm baru je duduk, pelayan dia bagi menu, lepas tu panggil cepat je sampai.  Dalam masa 5minit je. Lepas tu makanan sampai pun cepat je. Padahal orang tengah ramai. Ni aku order..

Lily Special & Manggo
 Lily special tu nampak menarik sebab ada 3 warna, lepas ada buah laici, tembikai dan nata de coco. Rasa manggo pun ada gak. RM5 satu.



Chicken Napoleon with Sausage

Mula-mula nampak macam tak kenyang, bila dah makan OMG! kenyang gila! Sausage besar dibalut dengan apentah. hehe. Tapiii.. kuah black pepper agak masin. But its still nice! RM15

Chicken Chop Cabonara
Ni yang banyak gila ni. Tak habis nak makan sorang. Harga RM15

Apa yang dapat aku perhatikan foods dia semua dalam portion yang agak banyak. Kalau order satu pinggan nak share berdua pun boleh. Tapi untuk yang perut berkapisiti tinggi, boleh lah kot makan sorang! 

Aku tak berapa familiar tempat dia, aku guna google map untuk bantuan. hehe. Korang g la try! Confirm puas hati :)

10 Comments
Tweets
Comments

10 Comments:

  1. oittt, laporlahhhhhhhhhhhhh...tunjuk makan la pulakkkk~~~

    ReplyDelete
  2. wah... cam menarik n sedap jer makanan tu... tp jauh sgt ngn tpt akak...

    ReplyDelete
  3. amboi..rindu kemain dengan si bobo ini..lama tak baca entri kau bo!

    ReplyDelete
  4. btw, lama dah dulu aku try restoran ni..aku ada try satu air tu nama die "i love u" ada lagi tak sekarang? dragon pizza die..nasi goreng ayam die boleh makan 2 orang kan?

    ReplyDelete
  5. tula.. lama betul imbobo menyepi diri.. ingatkan dah lupa pada dunia blogging ni...
    wah2 sedapnya air lily special tu eh... sedapke? tgk gambar ni mcm sedap jer.. hehehehe
    rajin2lah update blog ni bobo.. ramai pembaca yg rindu.. hehehehe

    ReplyDelete
  6. ni blog jalan2 cari makan da ni. hikhik

    ReplyDelete
  7. nampak sedap. uit. mana menghilang?

    ReplyDelete
  8. wahhh...lama xsinggah sini!! ehe =)

    ReplyDelete
  9. sayang sekali saya tidak tau tempat ini..hehehe

    ReplyDelete
  10. makan dekat restoren murni memang menguntungkan! banyak gila makanan dia. saya rajin juga makan yang dekat ss2 tu.. hehehe.. tapi kadang2 tu makanan dia tak sedap. tah knpa xtaulah. tapi selalunya saya makan mesti kongsi. dah tau mesti tak habis. hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...