Entry terbaru

I Am The Unstoppable Explorer

Kenapa? Tak percaya keer??

Believe me laah. I am the unstoppable explorer!

Why I do call myself an unstoppable explorer? 
Of course la sebab i memang suka explore sesuatu yang baru. When we talk about explore, we must strategies to make sure we find something. Obviously, that is my secret, sorry i cant tell you hehehe. Nak tahu strategi untuk apa? Baca sini collabration Nuffnang & Astro untuk Contest Explorer-On-The-Go.

So, back to the topic, untuk tujuan explore kita bukan hanya perlukan skill & strategi, tetapi fizikal juga penting.

Actually dah lama tak main explore race. Last time pun masa zaman sekolah. Masa tu ada explore race family day. Tapi tak menang pun, kalah sebab fizikal kecil. Sebab tu lah sekarang ni dah besarkan badan semata-mata nak join contest ni. HAHAHA **ini semua poyooo**

The essential gadget of course smartphone! Sebab ada kamera boleh ambil gambar, instagram untuk share gambar dengan rakan-rakan dan internet untuk cari info! Contohnya gambar dibawah ni, diambil sewaktu event pelancaran Astro On The Go hehe

First step to explore more about AOTG
Tahukah anda dengan adanya Astro On The Go, kita boleh tonton program rancangan Astro yang digemari kat mana saja dan bila-bila masa je.  The good news is bukan pelanggan Astro pun boleh subscribe for AOTG. (Stand Alone) Mari teruskan pencarian!! So, what is your strategy? Click banner AOTG dibawah untuk mulakan explore anda :)


Dengan adanya Astro On The Go ni memudahkan kita nak catch up movie/ program yang kita terlepas.
My favourite sudah tentu Rajalawak & Masterchef Selebriti :)

4 Comments
Tweets
Comments

4 Comments:

  1. teknologi skunk memudahkan kita semua.

    ReplyDelete
  2. sedih... astro aku kena potong..hehehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah dapt jumpa anda kat sana memang best and seronok sgt event ni kan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...