Entry terbaru

Jual Laptop Compaq CQ40 by Part

Salam semua,

Kali terakhir blog ini dikemaskini ialah pada bulan ramadhan yang lepas. (wajib bagitahu hehe). Okay lah, just nak publish iklan kat sini, aku nak jual laptop compaq cq40 yang dah lama tersadai kat kedai. Rupanya motherboard rosak. Dah tak tertanggung kos nak repair, so aku nak jual part-part yang masih elok.


Barang yang ingin dijual murah: (Pakej) RM250

1.Lcd screen (harga market RM300)
2. Charger/Adapter (harga market RM100)
3. RAM 2G
4. Batery

FOC
1. Laptop stand
2. mouse 
3. Cable
4. Smua part laptop kecuali keyboard & hard disk.

** kalau nak beli asing pun boleh.

Harga:
1.Lcd screen RM200
2. Charger/Adapter RM50
3. RAM 2G RM30
4. Batery RM30

Kualiti sangat baik seperti baru.

**beli lebih dari 2 boleh nego**


4 Comments
Tweets
Comments

4 Comments:

  1. la.. patut la lama x berupdate.. sama r bobo.. sy nk jual jgak laptop ni.. tunggu masa je..

    ReplyDelete
  2. Benda2 mcm ni laki jer byk jer tau.. Hehe..

    ReplyDelete
  3. saya nak beli lcd screen tu.. kat kedai jual RM300 mahal la..

    ReplyDelete
  4. Ni compaq cq40 ke?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...